Новини
„Тенис клуб“ - гр.Радомир изпълни успешно Проект по Програма „Спорт за децата в свободното време”2018 г.
04.10.2018

       За втора година Тенис клуб - Радомир изпълни успешно Проект по Програма  „Спорт за децата в свободното време” реализиран с финансовата подкрепа на МИНИСТЕРСТВО   НА   МЛАДЕЖТА  И  СПОРТА.

      Проектът продължи 6 месеца: от 01.04.до 30.09. Димитър Стоилов и Денислав Узунов-лицензирани треньори по тенис обучиха 20 деца от IV-ти, V-ти и VI-ти клас от ОУ“Хр.Смирненски“гр.Радомир,обособени 2 две групи. Партньори по проекта са ОУ “Хр.Смирненски“гр.Радомир,община Радомир и Информационна агенция МИРОГЛЕД.

    Ето какво сподели Димитър Стоилов - председател на ТК-Радомир, треньор и ръководител на една от групите:

      „ Проектът постигна целите си. Създадохме прекрасни условия за участие на децата в спортни занимания по тенис в свободното им време с оглед подобряване на тяхното здраве и физическа дееспособност. Заниманията за децата през тези шест месеца бяха безплатни, тъй като финансирането е осигурено от ММС и 10% собствено участие на Тенис  клуб-Радомир. Вниманието ни беше насочено към предизвикване на интерес в децата за системни занимания с тенис. Включените в групите деца участваха с голям интерес, тъй като този спорт не е застъпен в обучението им в училище по физическо възпитание и спорт. Всички участници получиха фланелки с логото на ТК-Радомир.На последното им занимание бяха връчени сертификати за преминали начално обучение по тенис. Четири от децата,които участваха най-активно и редовно в заниманията получават подарък тенис ракети и ще продължат трайно да посещават тренировките.“

 

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?