Новини
Община Радомир отново с повод за гордост, спечели първо място в общинския тенис турнир на XIII-тата Годишна среща на местните власти днес
03.10.2018

Община Радомир  отново с повод за гордост, спечели първо място в общинския тенис турнир на XIII-тата Годишна среща на местните власти днес. Представител на града ни бе Председателя на Общински съвет Светослав Кирилов, който извоюва безапелационна победа в турнира между общините. Той бе награден с купа.

Форума е организиран от  Националното сдружение на общините в България и се провежда в курорта Албена. Целта е дискутиране на актуални проблеми и предизвикателства пред българските общини - възможностите на общините за привличане на инвеститори чрез развитие на индустриална инфраструктура; актуални аспекти в работата на общинските съвети и секретарите на общини; опазването на обществения ред в общините превенция и защита при бедствия; интегрирането на образователната и социалната система в общините; състояние на администрацията и възможностите за модерно управление на човешките ресурси в общините и др.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНА РАДОМИР
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта ?